Fjalëkalimi për Radio Certifikatën Portative VHF

199,00

Kjo çertifikatë e kreditit është për Radiot Portative VHF me DSC. Kjo licencë nuk i është caktuar një anijeje specifike, por një Radio Portable VHF, ose EPIRB, ose PLB.
Nëse keni nevojë për një logo për tuajin btërshëra, ju duhet një Licenca e Radios së Anijes vend.
Kontrolloni më poshtë opsionet në dispozicion dhe koston shtesë për secilën zgjedhje.

Shtoni një Radio VHF me DSC

Të gjithë radiot janë krejt të reja me garanci 2-vjeçare

Shtoni një Transponder AIS

Të gjithë Transponduesit tanë AIS janë krejt të rinj me garanci 2-vjeçare.

Pajisje radio portative *

Detajet e Kontaktit të Urgjencës *

Kë duhet të telefonojnë autoritetet në rast emergjence?

Përshkrim

Kjo certifikatë është për Radiot Portative VHF me DSC. Kjo licencë nuk i është caktuar një anijeje specifike, por një Radio Portable VHF, ose EPIRB, ose PLB.
PIC do të caktohet për 24 orë
Radio Portative VHF Radio është e vlefshme në të gjithë botën për 10 vjet dhe mund të përdoret me çdo pajisje të certifikuar me shenjën CE.
Ju do të merrni një Radio Telefonatë Ndërkombëtare
Nuk kërkohet kurs radio

Nëse ju mungojnë dokumentet, ose në rast se nuk keni ndonjë dokument nga varka juaj, ne mund t'ju ndihmojmë të merrni një regjistrim. Na kontaktoni për një zgjidhje me porosi.

Për të kërkuar një Certifikatë të Flamurit Polonisht (me ose pa PIC) ju duhet sa vijon:

 1. Kërkoni Certifikata e Flamurit polak nga faqja jonë e internetit. Edhe nëse keni disa dokumente që ju mungojnë, mund t'i dërgoni më vonë - kjo do të përshpejtojë procesin e përkthimit të dokumenteve që tashmë keni.
 2. Na dërgoni me e-mail, dokumentet e mëposhtme të skanuara / fotografike:
  • karte identiteti/pasaportë i pronarit (s) *
  • Faturën e shitjes or faturë or Marrëveshja ndërmjet shitësit dhe blerësit (Shih shembull) *
  • Certifikata e çregjistrimit, nëse varka është regjistruar aktualisht. Ne mund të sigurojmë fshirjen e regjistrimit në vendet e mëposhtme: Belgjikë, Poloni, Hollandë (Lehta Hollandeze ICP), MB dhe Spanjë. **
  • Kopja e Çertifikuar nga CE or Certifikata e Ndërtuesit or çdo dokument tjetër që tregon përmasat e anijes. (për shembull, udhëzuesi i pronarit) ***
  • Nëse barka ka një motor, dokumenti që vërteton fuqinë e motorit (Deklarata CE, Ose nje foto e tabelave të emrave të aktivizuara ose manuali i prodhuesit) ***

* e detyrueshme
** pasi të fillojmë procesin e regjistrimit do të na duhet, të paktën, një kopje e kërkesës për çregjistrim.
*** jo i detyrueshëm, por do të ndihmojë në përshpejtimin e procesit të regjistrimit

Ne do t'ju dërgojmë një Certifikatë të Përkohshme të Regjistrimit Polak me e-mail, 3 ditë pasi të paraqesim të gjitha dokumentet tuaja tek autoritetet polake. Ju lutemi lejoni 2-3 ditë për përkthim (përfshirë në çmimin tonë). Pas 30 ditësh, ne do t'ju dërgojmë certifikatën origjinale, me postë.

Për të kërkuar një Certifikatë të Klientit (pa regjistrim të anijes) ju duhet sa më poshtë:

 1. Kërkoni Certifikata e Klientit nga faqja jonë e internetit dhe vazhdoni me pagesën.

Ne do t'ju dërgojmë Certifikatën e Klientit të Sigurisë në 24h.

Për t'u bërë një tregtar ju duhet sa vijon:

 1. Kërkoni a Llogaria e tregtarit dhe vazhdoni me pagesën.

Ju mund të lexoni FAQ tonë për më shumë informacion.

Ende keni pyetje?

  A kam nevojë për një Certifikatë Zyrtare për varkën time? Dhe pse duhet të zgjedh Flamurin Polak?

  Çdo jaht kërkon një Regjistrim Zyrtar të Flamurit. Nëse nuk keni një, regjistrimi i anijes tuaj me një flamur polak, ju sjell shumë përparësi:

  • Asnjë inspektim për anije me një gjatësi deri në 15m
  • Pa kufizime detare - Ju mund të fluturoni me anije kudo në botë
  • Regjistrimi zyrtar i Flamurit me Autoritetet Polake
  • Regjistrimi mund të zgjasë sa më shpejt që një javë
  • Asnjë tarifë rinovimi vjetore - Kjo do të jetë një certifikatë për jetën
  • Përdorimi tregtar është gjithashtu i mundur deri në 12 persona në bord (përfshirë ekuipazhin)

  Nëse gjatësia e barkës suaj është mbi 15 milion, ne mund të lëshojmë certifikatën tuaj të flamurit pa inspektim, por do t'ju duhet një për të operuar anijen. Anijet me gjatësi mbi 15m kërkojnë një "Kartë Sigurie". Për përdorim komercial, kërkohet një inspektim i kryer nga autoritetet polake (një zyrtar do të udhëtojë në vendin tuaj të varkës). Anije me gjatësi mbi 15 metra që janë për përdorim të kënaqësisë mund të marrin një certifikatë të aftësisë së detit të lëshuar në vend nga shumica e vendeve.
  Nëse ju duhet një vlerësim për të marrë një Kartë Sigurie, ju lutem na kontaktoni.

  Nuk kërkohet licencë kapiten
   
  - varka me vela me gjatësi 7,5 m (të cilat mund të jenë të pajisura me një motor ndihmës)
  - motobarka deri në 10 kW
  - praktikimi i turizmit ujor në motobarka me një motor motori deri në 75 kW me një gjatësi të trupit deri në 13m, ku shpejtësia maksimale është e kufizuar nga struktura në 15 km / orë
   

  Regjistrimi me Flamurin Polak është në dispozicion për çdo qytetar në botë ose një kompani me bazë në BE (Ne do të sigurojmë një përfaqësues ligjor dhe një adresë zyrtare polake për ju)

  Sapo të marrim porosinë tuaj për një Regjistrim të Anijes, do të na duhet dokumentacioni i mëposhtëm:

  • Emri i ri i anijes, në rast se doni ta ndryshoni.
  • Një dokument që vërteton pronësinë - fatura e shitjes, fatura, etj
  • dokumenti që vërteton dimensionet e anijes, materialin e bykut, prodhuesin, vendin e ndërtimit, vitin, llojin e anijes (p.sh. Bavaria ose Sea Doo), kategoria, numri maksimal i njerëzve të lejuar në të
  • Nëse anija ka një motor, dokumenti që vërteton fuqinë e motorit (deklarata CE, ose një fotografi e pllakave të emrave ose manuali i prodhuesit)
  • Kopjimi i anulimit të mëparshëm regjistrimi (në rast se anija ka / ka pasur një regjistrim të mëparshëm)
  • Kopja e certifikatës CE ose Certifikatës së Ndërtuesit ose ndonjë dokumenti tjetër që tregon përmasat e anijes. (për shembull udhëzuesit e pronarëve)
  • Kopjimi i pasaportës së pronarit ose letërnjoftimit

  Ky informacion mund të dorëzohet duke iu përgjigjur postës elektronike të konfirmimit të porosisë që do të merrni.

  Pasi të marrim dokumentacionin tuaj, ne do t'ju dërgojmë një formular të plotësuar që duhet ta nënshkruani dhe ta dërgoni tek ne.

  Një kopje e skanuar e certifikatës së lëshuar do të dërgohet në postën tuaj elektronike dhe dokumenti origjinal dërguar me postë.

  A mund të modifikoj, ndryshoj pronarë ose të fshij një Certifikatë Polake ekzistuese?
  Po, ju mund të bëni ndonjë ndryshim. Kontrolloni tonë opsionet e menaxhimit të certifikatës.

  A mund të kërkoj një sigurim për varkën time?
  Po ti mundesh të kërkojë një kuotë për sigurimin e varkës suaj.

  Pse më duhet një Radio Licencë Royalty për varkën time?
  Të gjitha mjetet lundruese që mbajnë një radio fikse ose të lëvizshme kërkojnë një Licencë Radiofonik. Kur aplikoni për një Licencë Radiofonike, ju do të duhet të paraqisni informacione në lidhje me anijen tuaj, si emrin, tonazhin, portin e regjistrimit, listën e pajisjeve të sigurisë në bord, etj.

  Unë kam vetëm një radio portative VHF. A kam nevojë akoma për një licencë radiofonike?
  Të gjitha anijet që mbajnë një radio portative kërkojnë një licencë të Radios Portative të Anijes. Kur aplikoni për një Licencë Radiofonike, ju do të duhet të paraqisni informacione në lidhje me anijen tuaj, si emrin, tonazhin, portin e regjistrimit, listën e pajisjeve të sigurisë në bord, etj.

  A mund të marr një licencë radio RF për çdo lloj varke?
  Po, të gjitha licencat që ne ofrojmë janë lëshuar nga Autoritetet Zyrtare dhe mund të akomodojnë çdo lloj anijeje.

  A mund të marr një Radio Licencë të PIC për çdo flamur të anijes?
  Po, ne do të lëshojmë një Certifikatë Ndërkombëtare të PIC-së që mund ta përdorni me çdo flamur. Disa vende nuk do të lëshojnë certifikata të KSHC-së për anije të huaja, gjë që nuk është rasti ynë.

  Varka ime përdoret komercialisht. A është e vlefshme licenca juaj për një operacion të tillë?
  Po, të gjitha licencat që ne ofrojmë janë lëshuar nga Autoritetet Zyrtare dhe janë të vlefshme si për kohën e lirë ashtu edhe për funksionimin komercial.

  A është e vlefshme kjo Licencë Radiofonike në vendin tim?
  Po, të gjitha licencat që ne ofrojmë janë lëshuar nga Autoritetet Zyrtare dhe janë të vlefshme kudo në botë.

  A do të marr një licencë radiofonike të logo?
  Të gjitha Licencat e Radios së SIPP të lëshuara nga Autoritetet Zyrtare janë në formatin PDF. Ne do t'ju dërgojmë një e-mail me licencën tuaj, të cilën duhet ta shtypni dhe ta mbani në bord të anijes.

  A mund të ndryshoj një Radio-Licencë ekzistuese të Anonymous?
  Po, për sa keni blerë licencën tuaj nga mmsi-radio.com, mund të bëni ndonjë ndryshim. Kontrolloni tonë opsionet e menaxhimit të certifikatës.

  Ndryshova emrin e varkës. A mund të marr një Radio Licencë të re për emrin e anijes së re?
  Po. Nëse e keni blerë licencën fillimisht nga mmsi-radio.com, ne mund të ndryshojmë licencën ekzistuese për një tarifë prej 99 €. Nëse e keni blerë licencën nga një shitës i ndryshëm, duhet të aplikoni për një licencë të re për radio radio.

  A kam nevojë për një logo?
  Nëse keni një radio DSC ose një transponder AIS ju kërkohet të keni një Royalty. Të gjitha planet tona përfshijnë një Licencë Radiofonike me numrin e PIC.

  Çfarë është një DSC-Radio?
  Në kohën e tanishme, të gjithë radiot VHF Detare kanë DSC (Thirrjet Përzgjedhëse Dixhitale). DSC është një standard për transmetimin e mesazheve dixhitale të paracaktuara përmes radio-sistemeve detare me frekuencë të mesme (MF), me frekuencë të lartë (HF) dhe me shumë frekuencë të lartë (VHF). Isshtë një pjesë thelbësore e Sistemit Global të Sigurisë Detare Globale (GMDSS).

  Çfarë është një kartë krediti?
  Një Identitet i Shërbimit Mobil Detar (PIC) është një seri prej nëntë shifrash që dërgohen në formë dixhitale përmes një kanali radio frekuence për të identifikuar në mënyrë unike stacionet e anijeve, stacionet tokësore të anijeve, stacionet bregdetare, stacionet tokësore bregdetare dhe thirrjet në grup. Këto identitete formohen në mënyrë të tillë që identiteti ose pjesa e tyre të mund të përdoret nga pajtimtarët e telefonit dhe teleksit të lidhur në rrjetin e përgjithshëm të telekomunikacionit për të thirrur automatikisht anijet.

  A përfshihet TVSH në çmime?
  Po. 23% TVSH është e përfshirë. Ne do t'ua zbresim TVSH-së të gjitha kompanive me bazë në BE me një numër të regjistruar të TVSH-së. (Kompanitë Portugeze ende kanë nevojë të paguajnë TVSH-në)