Menaxho Regjistrimin e Anijeve në Poloni

0,00

Kontrolloni më poshtë opsionet në dispozicion dhe koston shtesë për secilën zgjedhje.

Veprimi i kërkuar

Ndryshoni shifrën e Mbretërisë së Bashkuar

Ne mund të ndryshojmë një kod të lëshuar nga Mbretëria e Bashkuar vetëm nëse e keni porositur atë me ne

Shtoni një Radio VHF me DSC

Të gjithë radiot janë krejt të reja me garanci 2-vjeçare

Shtoni një Transponder AIS

Të gjithë Transponduesit tanë AIS janë krejt të rinj me garanci 2-vjeçare.

Emri i anijes *

Ju lutemi shkruani emrin e anijes (në rast se dëshironi ta ndryshoni, ju lutemi shkruani emrin e ri)

Adresa e postës elektronike të pronarit të anijes *

Ju lutemi shkruani adresën e postës elektronike të Pronarit të Anijes për regjistrim. Nëse jeni një shitës, ju lutem shkruani adresën tuaj të postës elektronike.