NA KONTAKTONI

KAPITULLI-Radio.com operohet nga Divizioni Detar i Sound of Angels, Lda

Kompania jonë është themeluar që nga viti 2016 (nr. I regjist. PT514139625) dhe ne ofrojmë shërbime si regjistrues për të ndihmuar klientët tanë në marrjen e Çertifikatave të tyre të Jachtit Detar dhe Radiove të Anijeve nga autoritetet zyrtare. Ky është një proces burokratik dhe i lodhshëm që askujt nuk i pëlqen ta kalojë.
Prandaj krijuam KAPITULLI-Radio.com.

Tel: + 351910967756
Bisedoni me ne në Whatsapp

  Av. Jose Malhoa, 2, 1.1
  1070-325 Lisboa
  Portugali
  Via Serchio 139
  09045 Quartu Sant'Elena
  Itali
  11407 SW Amu St Suite #AUM138
  Tualatin, OR 97062
  SHBA