Ne jemi kompania origjinale që siguron Regjistrimin e Flamurit Polonisht me një ekip të përkushtuar profesionistësh të vendosur në Gdansk (Poloni), me shumë vite ekspertizë.  Shihni dokumentet e nevojshme për të regjistruar jahtin tuaj.

Regjistrimi Hollandez: Jini të vetëdijshëm që regjistrimi Hollandez i ICP Light u bë i paligjshëm në disa vende të BE-së.

Regjistrimi i anijes me flamur polak
çmimet duke filluar nga
499
Skuadër e përkushtuar në Poloni
Certifikatë zyrtare e lëshuar në Poloni dhe e njohur ndërkombëtarisht
Certifikata e Përkohshme lëshohet në 3 ditë
Asnjë inspektim i jahteve për gjatësi deri në 15 milion
Në dispozicion të qytetarëve të të gjitha kombësive
Përdorimi rekreativ ose komercial / charter
Regjistrimi zyrtar i Flamurit
Nuk ka tarifa rinovimi vjetore
Nuk ka listë të detyrueshme të pajisjeve të sigurisë (shih rekomandimin tonë më poshtë)
Certifikatë e vlefshme për jetën
Licenca e Radios Ndërkombëtare të Anijes Optionale (KPI)
Të gjitha përkthimet në polonisht janë përfshirë
I gjithë dokumentacioni mund të dërgohet përmes postës elektronike
TVSH-ja nuk do të ngarkohet me kompanitë e BE-së
Porositni tani!
Certifikata Zyrtare e Radio Radio
çmimet duke filluar nga
199
ID e caktuar për 24 orë
Licenca e Radios së Anijes është e vlefshme në të gjithë botën dhe mund të përdoret me çdo flamur.
Përfshin licencën për 1 radio VHF ose më shumë pajisje
Në dispozicion për AIS, EPIRB ose PLB
ID e njohur ndërkombëtarisht
Radio Telefoni Ndërkombëtarë
Licenca e lëshuar nga autoritetet zyrtare
Nuk kërkohet kurs
Certifikata e vlefshme për 10 vjet
TVSH-ja nuk do të ngarkohet me kompanitë e BE-së
Porositni tani!
Sigurimi i anijeve gjithëpërfshirëse
Kërkesë një Citim
Sigurimi i jahteve të jahteve
Ju mbulon për humbje totale dhe dëmtime të pjesshme të jahtit tuaj
Mbrojtja nga të gjitha rreziqet
Vlera fikse e rënë dakord
Ndihma e shpejtë e prishjes
Transporti dhe magazinimi
Kostot e inspektimit të përfshira
Rimorkio dhe djepi
Shpenzimet e akomodimit dhe udhëtimit të kthimit
Inventari dhe pajisjet
Kuotat e dhëna në 24h
Kërkoni kuotën

Autoritetet polake nuk kërkojnë një listë të detyrueshme të pajisjeve të sigurisë për anije deri në 24 milion. Sidoqoftë, është e mençur të kesh një numër minimal të pajisjeve të sigurisë në bord gjatë gjithë kohës. Kontrolloni rekomandimin tonë për pajisjet e sigurisë!

A kam nevojë për një Certifikatë Zyrtare për varkën time? Dhe pse duhet të zgjedh Flamurin Polak?

Çdo jaht kërkon një Regjistrim Zyrtar të Flamurit. Nëse nuk keni një, regjistrimi i anijes tuaj me një flamur polak, ju sjell shumë përparësi:

 • Asnjë inspektim për anije me një gjatësi deri në 15m
 • Pa kufizime detare - Ju mund të fluturoni me anije kudo në botë
 • Regjistrimi zyrtar i Flamurit me Autoritetet Polake
 • Regjistrimi mund të zgjasë sa më shpejt që një javë
 • Asnjë tarifë rinovimi vjetore - Kjo do të jetë një certifikatë për jetën
 • Përdorimi tregtar është gjithashtu i mundur deri në 12 persona në bord (përfshirë ekuipazhin)

Nëse gjatësia e barkës suaj është mbi 15 milion, ne mund të lëshojmë certifikatën tuaj të flamurit pa inspektim, por do t'ju duhet një për të operuar anijen. Anijet me gjatësi mbi 15m kërkojnë një "Kartë Sigurie". Për përdorim komercial, kërkohet një inspektim i kryer nga autoritetet polake (një zyrtar do të udhëtojë në vendin tuaj të varkës). Anije me gjatësi mbi 15 metra që janë për përdorim të kënaqësisë mund të marrin një certifikatë të aftësisë së detit të lëshuar në vend nga shumica e vendeve.
Nëse ju duhet një vlerësim për të marrë një Kartë Sigurie, ju lutem na kontaktoni.

Nuk kërkohet licencë kapiten
 
- varka me vela me gjatësi 7,5 m (të cilat mund të jenë të pajisura me një motor ndihmës)
- motobarka deri në 10 kW
- praktikimi i turizmit ujor në motobarka me një motor motori deri në 75 kW me një gjatësi të trupit deri në 13m, ku shpejtësia maksimale është e kufizuar nga struktura në 15 km / orë
 

Regjistrimi me Flamurin Polak është në dispozicion për çdo qytetar në botë ose një kompani me bazë në BE (Ne do të sigurojmë një përfaqësues ligjor dhe një adresë zyrtare polake për ju)

Sapo të marrim porosinë tuaj për një Regjistrim të Anijes, do të na duhet dokumentacioni i mëposhtëm:

 • Emri i ri i anijes, në rast se doni ta ndryshoni.
 • Një dokument që vërteton pronësinë - fatura e shitjes, fatura, etj
 • dokumenti që vërteton dimensionet e anijes, materialin e bykut, prodhuesin, vendin e ndërtimit, vitin, llojin e anijes (p.sh. Bavaria ose Sea Doo), kategoria, numri maksimal i njerëzve të lejuar në të
 • Nëse anija ka një motor, dokumenti që vërteton fuqinë e motorit (deklarata CE, ose një fotografi e pllakave të emrave ose manuali i prodhuesit)
 • Kopjimi i anulimit të mëparshëm regjistrimi (në rast se anija ka / ka pasur një regjistrim të mëparshëm)
 • Kopja e certifikatës CE ose Certifikatës së Ndërtuesit ose ndonjë dokumenti tjetër që tregon përmasat e anijes. (për shembull udhëzuesit e pronarëve)
 • Kopjimi i pasaportës së pronarit ose letërnjoftimit

Ky informacion mund të dorëzohet duke iu përgjigjur postës elektronike të konfirmimit të porosisë që do të merrni.

Pasi të marrim dokumentacionin tuaj, ne do t'ju dërgojmë një formular të plotësuar që duhet ta nënshkruani dhe ta dërgoni tek ne.

Një kopje e skanuar e certifikatës së lëshuar do të dërgohet në postën tuaj elektronike dhe dokumenti origjinal dërguar me postë.

A mund të modifikoj, ndryshoj pronarë ose të fshij një Certifikatë Polake ekzistuese?
Po, ju mund të bëni ndonjë ndryshim. Kontrolloni tonë opsionet e menaxhimit të certifikatës.

A mund të kërkoj një sigurim për varkën time?
Po ti mundesh të kërkojë një kuotë për sigurimin e varkës suaj.

Pse më duhet një Radio Licencë Royalty për varkën time?
Të gjitha mjetet lundruese që mbajnë një radio fikse ose të lëvizshme kërkojnë një Licencë Radiofonik. Kur aplikoni për një Licencë Radiofonike, ju do të duhet të paraqisni informacione në lidhje me anijen tuaj, si emrin, tonazhin, portin e regjistrimit, listën e pajisjeve të sigurisë në bord, etj.

Unë kam vetëm një radio portative VHF. A kam nevojë akoma për një licencë radiofonike?
Të gjitha anijet që mbajnë një radio portative kërkojnë një licencë të Radios Portative të Anijes. Kur aplikoni për një Licencë Radiofonike, ju do të duhet të paraqisni informacione në lidhje me anijen tuaj, si emrin, tonazhin, portin e regjistrimit, listën e pajisjeve të sigurisë në bord, etj.

A mund të marr një licencë radio RF për çdo lloj varke?
Po, të gjitha licencat që ne ofrojmë janë lëshuar nga Autoritetet Zyrtare dhe mund të akomodojnë çdo lloj anijeje.

A mund të marr një Radio Licencë të PIC për çdo flamur të anijes?
Po, ne do të lëshojmë një Certifikatë Ndërkombëtare të PIC-së që mund ta përdorni me çdo flamur. Disa vende nuk do të lëshojnë certifikata të KSHC-së për anije të huaja, gjë që nuk është rasti ynë.

Varka ime përdoret komercialisht. A është e vlefshme licenca juaj për një operacion të tillë?
Po, të gjitha licencat që ne ofrojmë janë lëshuar nga Autoritetet Zyrtare dhe janë të vlefshme si për kohën e lirë ashtu edhe për funksionimin komercial.

A është e vlefshme kjo Licencë Radiofonike në vendin tim?
Po, të gjitha licencat që ne ofrojmë janë lëshuar nga Autoritetet Zyrtare dhe janë të vlefshme kudo në botë.

A do të marr një licencë radiofonike të logo?
Të gjitha Licencat e Radios së SIPP të lëshuara nga Autoritetet Zyrtare janë në formatin PDF. Ne do t'ju dërgojmë një e-mail me licencën tuaj, të cilën duhet ta shtypni dhe ta mbani në bord të anijes.

A mund të ndryshoj një Radio-Licencë ekzistuese të Anonymous?
Po, për sa keni blerë licencën tuaj nga mmsi-radio.com, mund të bëni ndonjë ndryshim. Kontrolloni tonë opsionet e menaxhimit të certifikatës.

Ndryshova emrin e varkës. A mund të marr një Radio Licencë të re për emrin e anijes së re?
Po. Nëse e keni blerë licencën fillimisht nga mmsi-radio.com, ne mund të ndryshojmë licencën ekzistuese për një tarifë prej 99 €. Nëse e keni blerë licencën nga një shitës i ndryshëm, duhet të aplikoni për një licencë të re për radio radio.

A kam nevojë për një logo?
Nëse keni një radio DSC ose një transponder AIS ju kërkohet të keni një Royalty. Të gjitha planet tona përfshijnë një Licencë Radiofonike me numrin e PIC.

Çfarë është një DSC-Radio?
Në kohën e tanishme, të gjithë radiot VHF Detare kanë DSC (Thirrjet Përzgjedhëse Dixhitale). DSC është një standard për transmetimin e mesazheve dixhitale të paracaktuara përmes radio-sistemeve detare me frekuencë të mesme (MF), me frekuencë të lartë (HF) dhe me shumë frekuencë të lartë (VHF). Isshtë një pjesë thelbësore e Sistemit Global të Sigurisë Detare Globale (GMDSS).

Çfarë është një kartë krediti?
Një Identitet i Shërbimit Mobil Detar (PIC) është një seri prej nëntë shifrash që dërgohen në formë dixhitale përmes një kanali radio frekuence për të identifikuar në mënyrë unike stacionet e anijeve, stacionet tokësore të anijeve, stacionet bregdetare, stacionet tokësore bregdetare dhe thirrjet në grup. Këto identitete formohen në mënyrë të tillë që identiteti ose pjesa e tyre të mund të përdoret nga pajtimtarët e telefonit dhe teleksit të lidhur në rrjetin e përgjithshëm të telekomunikacionit për të thirrur automatikisht anijet.

A përfshihet TVSH në çmime?
Po. 23% TVSH është e përfshirë. Ne do t'ua zbresim TVSH-së të gjitha kompanive me bazë në BE me një numër të regjistruar të TVSH-së. (Kompanitë Portugeze ende kanë nevojë të paguajnë TVSH-në)